2019-ий — рік загальнонаціональних президентських і парламентських виборів. Згідно з Конституцією право обирати і бути обраним — одне з ключових прав громадян України. У виборах візьме участь велика кількість українців, яким виповнилося 18 років і які обиратимуть своїх представників до органів влади вперше. Саме тому у ДНЗ «Міжрегіональне вище професійне будівельне училище м. Краматорська» КЗ «Донецькій Палац молоді «Юність» спільно з заступником начальника управління правової роботи та правової освіти Головного управління юстиції у Донецькій області Бабіч І.Ю. провели правопросвітницьку кампанію «Я МАЮ ПРАВО ОБИРАТИ».

Під час проведення заходу учнівську молодь ознайомили яким чином реалізувати своє право на вибір і яким чином захистити це право. Найголовніше — усвідомлено прийняти рішення і обрати представників як на рівні загальнонаціональних інституцій, так і на місцевих виборах.

У ході спілкування звернули увагу на те, що отримані від цієї кампанії знання допоможуть молоді зробити вибір, який вплине на подальше життя, на долю кожного громадянина нашої країни. Наприкінці зустрічі кожен з присутніх отримав буклет «Я маю право голосу!».