Минуло 78 років з дня визволення м. Костянтинівки від німецько-фашистських загарбників у Другій світовій війні. Швидко, мов струмки води, збігають роки, квітнуть дерева, половіють жита, приходять у світ нові покоління. Але не старіє пам’ять тих літ. Вона живе у спогадах бійців і в суворих монументах, як свідок грізних років і переможних боїв, пильно дивиться на нас у залах музеїв, із сторінок книг, її мужню та величну, надійно оберігає народ, передаючи, як святиню, у спадщину поколінням.

Відділом організаційно-масової і методичної роботи комунального закладу «Донецький Палац молоді «Юність» було проведено урочисту акцію до Дня визволення Донбасу «Дорогами мужності». Гостями заходу стали студентська молодь Костянтинівського індустріального фахового коледжу та учні ЗЗСО № 13. На заході був присутній почесний гість — Голова ветеранської організації м. Костянтинівка Ковальов Іван Антонович.

Під час урочистої акції учні та студенти звернулись до сторінок історії, щоб дізнатись більше про ту величну Перемогу та героїв-донбасівців, вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до Вічного вогню.

Пам’ятаймо тих, хто боровся проти нацизму, тих, хто приніс визволення нашому краю, тих, хто визволяв Україну...

Живих і мертвих...

Вічна пам’ять героям!!!