Вперше в Палаці у конкурсі міні-міс, ми змінюємо правила участі, підлаштовуємося під нові реалії та обираємо переможницю онлайн.

11 червня на сайті Палацу було оголошено онлайн-конкурс міні-міс «Яскраві зіроньки України» в якому взяли участь 7 неймовірних дівчат- красунь віком від 6 до 8 років, які підготували чимало приємних несподіванок.

Дівчатка впевнено з’являлися у кадрі, підтверджуючи, що кожна з них — гідна перемоги. Під час конкурсу «Моя візитівка» дівчатка красномовно розповідали про себе, а у конкурсі «Я — зірка» вміло презентували світ своїх захоплень. Як виявилося, наші маленькі красуні цікавляться вишивкою бісером (Скрипченко Софія),цирковим мистецтвом (Трушина Ульяна), гарно танцюють (Сізінцева Аліна, Палеха Діана, Копильцова Ксенія, Герберздорф Маргарита, Бубнова Злата) та вокал (Гулоян Христина)

Журі було важко визначитися з вибором найкращої україночки, адже кожна з конкурсанток вродлива, розумна , талановита та творча особистість.

За результатами онлайн-голосування титули між учасницями було розділено наступним чином:

«Міс Перлинка»- Герберздорф Маргарита

«Міс Чарівність» — Скрипченко Софія

«Міс Ніжність» — Сізінцева Аліна

«Міс Усмішка» — Бубнова Злата

«Міс Грація» — Копильцова Ксенія

«Міс Мрійниця» — Палеха Діана

«Міс Скромність» — Гулоян Христина

Визнання «Яскрава зіронька України» від глядачів дісталося Трушиній Ульяні.

Шановні наші красуні! Ми вітаємо всіх вас. Нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки, краси і щасливого дитинства. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас — найкраща.

Вітаємо!!! Молодці! Нехай для Вас це буде старт до великих перемог!!

Друзі! Дуже дякуємо всім хто підтримував та голосував за учасниць, вірив в їх сили, їх старанність та відповідальність наполегливо іти до своєї мети. Друзі, вірите в мрію своїх дітей, і завжди підтримуйте їх.