У більшості країн світу вже понад 100 років існує традиція вітати батьків з їх «професійним святом» — Днем батька. Україна і раніше неформально відзначала цей день в третю неділю червня, проте з 2019 року наші батьки також отримали свій особливий святковий день, а Україна — нове державне свято. 8 травня 2019 року Кабінет Міністрів України схвалив проект Указу президента про встановлення Дня батька, який щорічно відзначатиметься у третю неділю червня, як і в більшості країн світу. Цього року свято випадає на 20 червня.

День батька — це свято поваги та подяки чоловікам, які піклуються про своїх дітей. У цей день батьки з усього світу отримують привітання, квіти, подарунки, для них організовуються сімейні святкування та пікніки.

Бути гарним батьком — найбільш відповідальна і потрібна робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для доньки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов’ю і терпінням — таке може тільки тато. Вітаємо достойних батьків, пишаємося ними і бажаємо тільки щастя і здоров’я!

І з нагоди свята ми оголошуємо новий онлайн-конкурс «Тато — мій супер герой». У конкурсі беруть участь вихованці Палацу разом зі своїми татусями. Обирайте вподобане фото та ставте за нього «вподобайку». Ми бажаємо учасникам конкурсу успіху, любові та злагоди у родинах.