Осінь в Україні починається зі свята Першого дзвоника та стартує новий навчальний рік. Це унікальне свято жодного не залишає байдужим і навіть через багато років вабить та кличе до себе. Для першокласників закладу загальної середньої освіти № 1 та Костянтинівської спеціальної школи № 32 нинішнє 1 вересня залишиться особливо пам`ятним, сповненим незабутніх вражень та емоцій. І не дивно, що саме їм, першокласникам, адресовані цього дня найтепліші слова вітань від адміністрації закладів, батьків та рідних учнів, педагогічних працівників комунального закладу «Донецький Палац молоді „Юність“.

У цей день шкільне подвір’я наповнилося яскравими барвами осінніх квітів, веселими мелодіями, звідусіль лунало теплі слова і кожне дитяче серце, хвилюючись, відгукувалося на заклик першого дзвінка..
До дітей завітали казкові герої, які запросили малят в коло хороводів, принесли багато загадок та провели безліч цікавих змагань. Діти з великим задоволенням танцювали, співали пісні і грали. Атмосфера свята була радісною. Діти зарядились позитивною енергією та отримали купу позитивних емоцій. День знань став яскравим, емоційне насиченим та дуже зворушливим.

Свято першого дзвоника це початок нового 2021 — 2022 навчального року. Хай він буде мирним і спокійним, хай збудяться дитячі мрії й батьківські надії. Щасливої дороги тобі в країну Знань!

Усім школярам бажаємо наполегливості, відмінних оцінок, творчості та насиченого життя в наступному навчальному році! Будьте щирими та підтримуйте одне одного. Учіться заради себе та майбутнього нашого міста і всієї країни».