Щорічно 30 листопада відзначається Всесвітній день захисту тварин – справжнє свято для тих, хто обожнює кішок, собак, папуг та інших домашніх тварин. Це свято дає людям можливість показати свою любов і повагу до тварин, визнаючи їх важливу роль в нашому житті. А підвищення обізнаності людей про становище тварин покликане забезпечити захист прав тварин.

Дуже часто ми забуваємо, що поряд з нами живуть вірні друзі – тварини. Вони відданими очима дивляться на нас, очікуючи уваги і любові. Наші домашні улюбленці так багато роблять для нас: охороняють, дарують радість спілкування, а іноді навіть рятують життя, чекаючи від нас лише уваги. Вони для нас лише сторінка життя, а ми для них і є все життя.

З нагоди Всесвітнього дня захисту тварин та з метою виховання у дітей любові та чуйності до тварин й відповідальності за їх життя методичним відділом Палацу було організовано та проведено фотовиставку за участі вихованців «Моє пухнасте щастя». Запрошуємо переглянути ці чуттєві та наповнені любов’ю світлини.