28 липня наша країна вперше буде відзначати День Державності. Цей день утверджує зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу. Це свято про тисячолітню історію багатомільйонного народу, про нашу мову, звичаї культуру та наших героїв.

У м. Дніпро гостинно відчинила двері арт-майстерня «Мрії про Україну: мій погляд». Протягом дня діти ВПО виготовляли 3D-ручною сувенірів, прикрас, тривимірні фігури в просторі тощо з національними та державними символами. Із великим задоволенням діти та молодь занурились у арт світ. Хтось намалював державні символи, а хтось рідну Батьківщину, таку, якою її бачить.

З повагою до минулого нашого народу ми спільно творимо історію процвітаючої, сильної України. Як і в різні періоди її державотворення, на захисті незалежності сьогодні міцно стоять новітні Герої. Тож шануймо минуле нашого народу та збагачуймо його майбутнє новими здобутками та перемогами

Віримо, що об’єднані у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо і побудуємо квітучу, соборну та незалежну Україну! Слава Україні!